MÅNDAG
Boeuf Bourguignon med örtstompad potatis
TISDAG
Sprödbakad torsk med kokt potatis, remouladesås och ärtor
ONSDAG
Fläskestek med rostad potatis, gräddsås, rödkål och äpplemos

TORSDAG
Rimmad kalvbringa med kokt potatis, pepparrotssås och sauterad morot

FREDAG
Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, ärtor och rårörda lingon

95:- inkl. Måltidsdryck, bröd, kaka och kaffe

Serveras Måndag – Fredag till 14.30
Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesan, rödlök, tomat och krutonger
95,-
Dagens soppa( Torsdagar- ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde)

Lunch 10-kort 800 kr
H E L G

L Ö R D A G – S Ö N D A G
98:- för helglunch. Fråga personalen vad som serveras.

A F T E R W O R K
Alla dagar mellan 16:00 – 19:00