MÅNDAG
Baconlindad köttfärslimpa med kokt färskpotatis, saltgurka, svampsås och lingon

TISDAG
Smörbakad torsk med vitvinssås, sockerärtor, potatisstomp och räkor

ONSDAG
Rimmad kalvbringa med kokt färskpotatis, pepparrotssås, gröna ärtor och morot

TORSDAG
Örtbakad majskyckling med färskpotatissallad och kall yoghurtsås

FREDAG
Kalvfärsbiff med potatispuré, whiskeygräddsås, pressgurka och gelé

Veckans sallad
Vegetarisk sallad med mozzarella, melon, bovete, tomat, rödlök, gurka, krutonger och citrusdressing

Serveras Måndag – Fredag till 11.30 – 14.30

Lunch 10-kort 850 kr
H E L G

L Ö R D A G – S Ö N D A G
98:- för helglunch. Fråga personalen vad som serveras.

A F T E R W O R K
Alla dagar mellan 16:00 – 19:00