MÅNDAG
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och rårörda lingon

TISDAG
Ångad torsk med kokt potatis, ägg- och persiljesås och gröna ärtor

ONSDAG
Dansk fläskestek med persiljeslungad potatis, gräddsås, rödkål och äppelmos

TORSDAG
Lasagne med tomat- och rödlökssallad, ruccola och parmesan

FREDAG
Fläskschnitzel med rostad potatis, skysås, ärtor, kapris, citron och ansjovis

Veckans sallad

Räksallad med kokt ägg, tomat, picklad rödlök, gurka, quinoa och dillmajonnäs

Dagens soppa mån- fre. Torsdag ärtsoppa med fläsk och pannkaka

98 kr

Serveras mån- fre 11.30-14.30

Lunch 10-kort 850 kr
H E L G

L Ö R D A G – S Ö N D A G
98:- för helglunch. Fråga personalen vad som serveras.