MÅNDAG
Grönpepparbiff med kokt potatis, gräddsås, gelé och haricot verts

TISDAG
Varmrökt lax med ljummen potatissallad och kall örtcréme

ONSDAG
Lasagne med tomat- och rödlökssallad, ruccola och parmesanost

TORSDAG
Örtbakad majskycklingfilé med potatisgratäng, tryffelsky och smörstekt spetskål

FREDAG
Helstekt fläskfilé med rostad potatis, bakad tomat och bearnaisesås

Veckans sallad

Räksallad med kokt ägg, quinoa, rödlök, tomat, gurka, citron och dillmajonnäs

98 kr

Serveras mån-fre 11.30-14.30

Lunch 10-kort 850 kr
H E L G

L Ö R D A G – S Ö N D A G
98:- för helglunch. Fråga personalen vad som serveras.

A F T E R W O R K
Alla dagar mellan 16:00 – 19:00