MÅNDAG
Kålpudding med kokt färskpotatis, gräddsås och rårörda lingon

TISDAG
Sprödbakad torsk med kokt färskpotatis, remouladesås, citron och ärtor

ONSDAG
Grekiska färsbiffar med rostad potatis, olivsallad och tzatziki

TORSDAG
Örtmarinerad flapstek med råstekt potatis, smörstekta bönor och vitlökssmör

FREDAG
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, tryffelsky och smörbakad svamp

Veckans sallad
Serranoskinka, melon, picklad rödlök, tomat, gurka, groddar och fetaost-dressing

Serveras Måndag – Fredag till 11.30 – 14.30

Lunch 10-kort 850 kr
H E L G

L Ö R D A G – S Ö N D A G
98:- för helglunch. Fråga personalen vad som serveras.

A F T E R W O R K
Alla dagar mellan 16:00 – 19:00